KULTURSENTERETS FØRSTE PENSJONIST!

– Hun er så ryddig og ordentlig at jeg sover godt om natten

Lillestrøm Kultursenters regnskapsfører, Solveig Helene Jacobsen, fyller 67 år fredag 13. april 2018. Alle hennes kollegaer gratulerer så mye med dagen!

Når Solveig avslutter sitt yrkesliv i juni 2018, vil hun være er Lillestrøm Kultursenters første pensjonist. Etter mange år hos Myhrers Bokføring AS, kom hun til kultursenteret i 2006, til åpningen av det nye bygget – som blant annet rommer Stjernesalen, Scene 5, administrasjonslokaler og leietagerne Akershus Teater og Norsk Ballettinstitutt. Hennes kollegaer beskriver henne som en ekstremt dyktig og omsorgsfull person.

– Som regnskapsfører er hun så ryddig og ordentlig at en daglig leder sover godt om natta, ler daglig leder ved Lillestrøm Kultursenter, Lars Otto Ullereng.

– Hun har alltid hatt full kontroll, og det har vært veldig trygt for oss. Solveig har vært gull verdt! Vi er ikke akkurat i en bransje som selger melk og brød. Det er veldig mange prosjekter og arrangører å holde styr på, og med eget billettsalg og dagsoppgjør er det mange hensyn å ta. Men Solveig er i en særklasse når det gjelder å ha oversikten over alt og holde oss andre i ørene, sier Lars Otto fornøyd.

Født fredag den trettende – fyller 67 år fredag den trettende!

Solveig Helene Jacobsen – med pikenavnet Johnsrud – ble født i Lillestrøm fredag 13. april 1951.

67 år etter feirer hun altså sin 67-årsdag også fredag den 13.

Solveig er en ekte Lillestrømjente. Hun utvandret riktignok noen år til Karihaugen, men kom raskt tilbake til byen i sitt hjerte. Sammen med ektemannen Tom etablerte hun seg i hus på Nesa, og der har de bodd siden. Solveig er mor til to – og farmor til tre. I følge sin kollega, Guro H. Berntsen, er hun veldig familiekjær.

– Solveig setter familien veldig høyt, og nå vet jeg at hun gleder seg til en flott tur til Roma med ektemannen og sønnene, Jo og Lars. Hun elsker å reise, særlig til de greske øyene. I tillegg skal de snart til USA for første gang, og det blir garantert en stor opplevelse for henne. Men hun setter også pris på turer i nærområdet. Hun er glad i å gå på ski, og elsker å gå på tur i skogen. På jobben elsker hun tall, og jobber alltid stille og konsentrert. Hun er pinlig nøyaktig og hater rot. Hun er gull verdt, og vi andre passer oss for å ikke sløse med pengene «hennes», ler Guro.

Alle på Lillestrøm Kultursenter ønsker Solveig til lykke med dagen – og en fantastisk fin pensjonisttilværelse når den tid kommer.

 

_
_
_