Kristin Valla og Jens M. Johansson - Strålende kritikker – møt forfatterne

Kristin Valla – Ut av det blå. Et gripende og originalt foreldreportrett. Valla har skrevet et gripende og originalt foreldreportrett – og slutten er så spennende at du må lese begynnelsen om igjen, skriver VG og gir boka terningkast 5.

Ut av det blå er både et mysterium, en bok om å bli voksen og en hyllest til alle de tingene som kan gi oss beskyttelse og trøst.

Jens M. Johansson – Lavterskeltilbud
Adam Berg er førtiseks – og han er jævlig forbanna. Han er forbigått av sine forfatterkolleger, bedratt av kona, og usikker på hvor det ble av det politiske engasjementet han en gang hadde. Så da han opplever at også resten av verden har gått av hengslene, bestemmer han seg: Det er på tide å skrive et føkkings mesterverk om det som brenner i vår tid. Han må bare finne ut hvordan først.

Mens Adam Berg opplever dyp skam mens han skriver en politisk roman, tvinges leseren til å tenke over egne latterutbrudd.

---

Bokkafeen er gratis! Bokkafeene våre er veldig populære, så det er lurt å reservere bord. Klikk her eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager, og stenger ganske seint.

Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Bokkafeen starter klokka 19.30.

_
_
_